En mycket god sill som min bror gjorde tillmidsommar. 200 g inläggningsklarsill 10 cm gurka 0,5 kruka dill 1 bananschallottenlök 1 lime, skalet och saften 1 grön chili 1 - 2 - 3 Lag. 1 del ättika 2 delar socker 3 delar vatten Skär sillfiléernai önskad. - Läs hela inlägget här 200 g. 0,5 kruka dill. 1 lime. 1 grön chili. 1 del ättika
Blanda gul lök, paprika, vitlök, chiliochövriga kryddor i boten av grytan. hand i hand med att våra vardagarna mer eller mindreståroch faller på god framförhållningochmiddagsförberedelser
Det är inte så att jag inte tycker om skinka, köttbullar och korv men jag är mer av en fiskmänniskaoch det viktigaste för migpåjulbordet är lutfisk, silloch Janssons frestelse
Het panna, och det ska fräsa vilt så att du får en bra yta på köttet. Chilin lagar iprincipsig själv, bara att sätta igång den, sätt pådigdinamysigaste höstkläder och bara bege sig ut
Nuförtiden käkar vivåra egna vegetariskavarianteri form av bönkorv och bönbullar istället. Jag har börjat att förbereda julmaten och som de flesta andra brukade vialltid ha korv och köttbullar påjulbordet
IngredienserSill med ingefäraochchili 4 st inläggssillfiléer 5 st salladslökar 1 st shalottenlök 1 litenbit färsk ingefära 1 st mediumstark eller het chili lag 1. 5 dl ättika 24% 2. 5 dl Vatten 5 st kryddpepparkorn 1 lagerblad Lägg iinköpslistaMåttomvandlingstabell
Skapelse i form av en terrinliknande matta av salmalax ochpilgrimsmussla - med vackert kantade fält av något vi som var påårets kock känner igen - purjolöksaska
IngredienserPortioner. 4-6 400 g fryst tinadtorskfilé 1 tomat 1/2 gurka 1 grön chili 1 silverlök 2 dl hackad koriander 2 1/2 dl färskpressad limejuice 1/2 tsk salt Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.