Skär kycklingeni små bitar och stek i massa smör. Skär paprikani små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
Smaken är såå krämig, chili ger hetta, smaskig curry och paprika som ger lite sötma. ½ chili. Kycklinggryta det är något vi äter ofta, går att varieraievigheter, men denna är något av favoriten
Det är rejält med hettaisåsen så minska på chili/vitlök om du vill ha den mildare. Jag älskar sweet-chili-sås men härom kvällen när jag skulle laga mat så var den slut så jag fick komponera ihop en egen
Blanda sen creme fraiche, grädde, sweet chilisås och riven ost och fördela överst. Den här kycklinggratängen gjorde jag härom veckan och den är fantastisk god
Denna tonfiskröra med sting blev så otroligt god. Nu har jag gjort den ett antal gånger och tänkte att jag kan ju inte lägga ut ytterligare ett tonfiskrörarecept – men jag måste
Skär paprikanibitar, dela och hacka chilifrukterna. Lägg över den i en gryta. 11 vitlöksklyfta. 12 paprikor. 12 chilifrukter, en röd och en grön. 12 tsk paprikapulver. 11 msk kinesisk soja. 11 burk vita bönor itomatsås. 1koriander eller persilja. 11 påse tortillachips. 12 dl turkisk yoghurt, 10 procentSkala och hacka lök och vitlök. 1Bryn köttfärsen i smör i en stekpanna. 1Bryn lök och vitlök och lägg i grytan. 1Tillsättpaprika, chili, salt, peppar, paprikapulver, vatten, tomatpuré och soja. Låt grytan koka under lock på svag värme i 15 minuter. 1Tillsätt bönorna och låt koka iytterligare 5 minuter. 1Strö över litekoriander eller persilja, och servera gärna med tortillachips och en klickturkisk yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.