Recept på ChiliconCarne, nocarb och paleo-vänlig. Tillsätt sedan tomatpurén och chilin. 250 g Nötfärs1 gul Lök1 Paprika - valfri färg2 Vitlöksklyftor3 msk Tomatpuré1 tsk hackad Chili1 burk vita Bönor1 liten burk Majslite CayennepepparSalt & Peppar
Medan det kokar, riv ner apelsinskalet i grytan och tillsätt saften från apelsinen samt honungen. 11 röd chili. 1gräddfil eller matlagningsyoghurtSå här gör du 35 minuter Börja med hacka gul och vitlök, hacka sedan chilin fint. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 24
Eftersom jag var inne på Ungern redan när jag läste receptet så tyckte jag att det var lämpligt att ta en (vad jag tror är) stark paprikasås istället för chili flakes som skulle vara i receptet
Igår svirade jag ihop en supergod chiliconcarne som hela familjen tyckte om. Skala och skiva den gula löken, hacka chilifrukten, skär bort stammen på broccolin och skär restande broccoli i mindre buketter, skala och slanta moroten
En rätt som garanterat varierar från kock till kock, och man kan i ärlighetens namn undra hur rätten som bestod av strimlat kött kokat med chili blev en bas bestående av köttfärs och vita bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.