Ingredienser Portioner: 4 4 port ris 1 gul lök 1 förp kokta kidneybönor (à 380 g) 500 g nötfärs 390 g pastasås tomat & vitlök 2 gröna paprikor Att ha hemma 1 msk olja 2 msk tomatpuré 1 tsk paprikapulver 2 dl vatten salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda risetmed lök, färs, kryddor, ägg och mjölk. 1½ dl kokt vitt ris. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl kokt vitt ris 800 g vitkål 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk sirap ½ tsk salt 1 dl vatten 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 300 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ägg 1 dl Arla® mjölk
Skär paprikan i bitar, dela och hacka chilifrukterna. 12 chilifrukter, en röd och en grön. 1Tillsätt paprika, chili, salt, peppar, paprikapulver, vatten, tomatpuré och soja. 1Strö över lite koriander eller persilja, och servera gärna med tortillachips och en klick turkisk yoghurt
) En del hävdar att det inte ska vara köttfärs i en riktig ChiliConCarne, utan typ grytbitar av nöt men jag tycker att det blir mycket godare med färs (är inte direkt någon grytbitoman) och dessutom har jag anänt vita bönor i tomatsås, vilket chiliconcarne-proffsen nog tycker är helt galet då bönorna ska vara "naturella", men Heinz Bönor i Tomatsås är ju så enormt goda att jag aldrig ens skulle tänka tanken att INTE ha med dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.