Chili con carne
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • gular lökar
  • 1 vitlök
  • 1 nötkött, framrygg (tex högrev)
  • 1 malet kött
  • 1 krossade tomater
  • 1 mellanmörk öl
  • 1 kaffe
  • 1 tomatpuré
  • 1 oxbuljong
  • 1 chilipulver
  • 1 kummin
  • 1 kakao
  • 1 oregano
  • 1 cayennepeppar
  • 1 koriander
  • 1 salt
  • 1 kidneybönor
  • 1 svarta bönor
  • 1 röda chilifrukter
  • 1 färsk oregano
  • 1 färsk persilja1. Tärna nötköttet (framryggen), salta och peppra det. Bryn framryggen och det malda köttet noggrannt runt om.2. Tillsätt lök, vitlök och torra kryddor. Fortsätt svetta i ett par minuter.3. Tillsätt öl för att lossa kryddorna från pannan, tomater, puré, kaffe och buljong.4. Låt sjuda i ugn på 150 C under lock i 3 timmar.5. Avsluta med bönor och färskhackad (urkärnad och skivad) chili, oregano, kakao och persilja.6. Servera med gräddfil och rostat bröd.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.