Fördela såsen över bakelserna och strö på riven ost. Lite smulad torkad salvia. Borsta potatisarna rena. Ugnsbaka (225 grader) dem ca 30 minuter så att de är nästan mjuka
Lägg hackade tomaterna, chilipeppar, creme fraiche ovanpå köttfärsen. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och kavla ut degen, täcka därefter kanterna upp efter formen (gärna löstagbara botten)
Blanda ner keso och mandel. hackade mandlar. Häll i kesoblandningen och grädda i mitten av ugnen i 200-225 grader 20-30 minuter tills kakan har stannat och fått fin färg. 4 msk skalade
Servera med bandspagetti och sallad OBS. Källa. 4 portioner6 ProPoints/portion 3 st kycklingfiléer á 125 g1 tsk olja200 g sockerärter6 st chilimarinerade vitlöksklyftor2 dl fraiche (max 5%)2 dl matlagningsgrädde (max 7%)1 tsk röd currypastasalt Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, stek i olja och currypasta
Strimla paprika och purjolök. Dela filéerna i mindre bitar. Blanda ihop med pastan. Halvera tomaterna och dela osten i mindre bitar och rör ner i grytan
Om man önskar mer TexMex av det hela så kan man ha i tacokryddor och chili. Blanda färsen med margarin, potatismjöl, ägg, vitlök, grädde och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.