Om ni har följt min blogg under några år så kanske ni har koll på att jag har grillat quornburgare i flera år, främst gjorda på mitt eget färsrecept, men nu när Quorn här under våren kom ut med ett nytt recept på sina färdigbiffar så blev det plötsligt lite roligare att även använda dessa
Chilicheese-bröd. Alla andra är väldigt välkomna att förlusta er med dubbelchilin i den här rätten. Yes, chipotle i den limesyrliga soppan och jalapeños i de cheddarfyllda brödkringlorna
Börja med att riva cheddar osten och blanda med färskosten. När jag var gravid med Zack så åt jag chilicheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chilioch vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Dessa godingar är fyllda med massor av ost och smakrik chilioch kommer från bloggen Cooking is fun och det är precis vad det är att göra dessa ostbollar
När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili con carne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Lycklig blir man av chilicheese balls och cola zero. Tidigare har jag alltid pulat in röd chili direkt i kuber av Jarlsberg, dubbelpanerat och sedan friterat
Grillade blåmusslor med vitlök ochchili. Blåbär och rosmarinsmör. Parmesan och vitlöksschampinjoner. Portabello och halloumiburgare med café de parismajonnäs, rökt
Skiva chilinoch ta bort så mycket frö du kan. Ta en nypa ost och platta ut i handflatan. I receptet använder jag jalapenos, men här kan du experimetera med valfria chilisorter för mer styrka
Smält 50 gram smör i en kastrull, slå på 2 dl kallt vatten och koka upp. Ta bort och rör i 2 dl mjöl till en smidig deg. Hacka i 2 msk jalapenos och ca 3 dl riven ost av någon stark sort samt lite salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.