Vegan Cinnamon and Chickpea Pancakes with Homemade Strawberry Sauce. instagram 100kitchenstories. Dessa foton på mina kikärtspannkakor har legat och skräpat i min fotomapp på datorn i närmare två månader
❅. Kikärtspannkakor med egensötad vaniljkvarg, pepparkakssmör och granatäpplekärnor. Toppade med kanelstekta äppelskivor, kokosflingor och mer granatäpplekärnor
Pour the sauce (with tomatoes, onions and garlic) ingredients from the pan onto the plated mussels. Heat the butter on medium high, in a large, deep and wide pan
Personally I have come to love pulses more and more over the years, and some of my favorite go-to-recipes are this dip (omit the ramps when not in season) and other kinds of hummus, this soup topped with spicy chickpeas, this soup topped with mung bean sprouts and endless variations of chickpea/lentil patties like these (in Swedish only)
Butterscotch sauce. Butterscotch sauce. Värm ugnen till 180 grader. Kärna ur dadlarna, hacka dem och lägg över dem i en kastrull Häll över vatten och bikarbonat och koka upp
Add sugar, spices and vanilla and beat until combined. The blog will off course get some more Christmas recipes and the first for now is this No-Bake Gingerbread Baileys Cheesecake with Gingerbread Chocolate Fudge Sauce
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.