Detta är den godaste pastagratängen som finns, den blir riktigt krämig och oemotståndligt läcker. Knepet för att få den krämig och är att ha pastavatten i gratängen innan den bakas i ugnen
1. Finriv eller mixa lök, morötter och selleri. 2. Fräs färsen i smör tills den fått gyllene färg, tillsätt grönsakerna och fräs någon minut tillsammans med tomatpuré
Lägg pasta, kyckling och grönsaker i en ugnsform. 1. Sätt ugnen på 200 grader (175 grader varmluft). 2. Vispa ihop samtliga ingredienser till sås, häll den ovanpå
Tillsätt champinjonerna, dom stekta kantarellerna och zucchini. Lägg den kokta pastan i stekpannan, riv över parmesanosten, rör om väl och smaka av med salt och nymalen svartpeppar
Först ut i år blev denna lättlagade krämiga pasta med zucchini, grädde och pesto. Nu när årets squash/zucchinisäsong dragit igång har det återigen blivit dags att laga olika maträtter innehållande nämnda grönsak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.