Åh vad det ska bli skönt med helg. Chicken red curry. Krydda med currypasta. Servera med jasminris. Egentligen spelar det inte så stor roll vad det är mer i grytan, det är lika gott med kyckling som lax eller endast grönsaker
Tweet Pin It Skriv utVi har alltid haft en liten förkärlek till asiatisk mat, den är ofta väldigt färggrann med alla sina grönsaker och smakrik med alla kryddor
Den här rätten åt jag till middag härom dagen och det var verkligen så gott. Receptet har ni här. 100 gram kyckling, vitkål, spenat, broccoli, 1 morot, 1/2 avokado, 1/2 lök, squash och solrosskott
Pineapple ThaiChicken är en extra mild kycklinggryta med mycket smak som passar hela familjen. 400 g kycklingfilé, i tärningar 2 msk olja 1 påse Santa Maria asian Spices organic pinappel thai 1 burk Santa Maria Organic Coconut Milk 0
Cajun chickenmed fruktsallad (mjölkfri). Den här matiga soppan med smak av citrongräs, grön curry och kokosmjölk är nästan som en gryta och den lilla extra twisten är att jag tillsatte kamutvete i grytan
Dessutom blir det så vackert med röd paprika och gröna sockerärter till den ljusa kycklingen. Jag älskar röd curry och kokosmjölk och använder ofta de ingredienserna när jag ska göra en thai-inspirerad kycklingrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.