Hittade ett underbart recept på slowcooker teriyakichickenigår på Pinterest, jag hade nästan allt hemma, bytte ut en del och plockade bort tex ingefära som jag integillari mat
Enligt detta receptet gjorde man kycklingeniugnen men min kollega tipsade att man även kan koka kycklingfiléer och därefter "dra" kycklingen och marinera den
Ta upp kycklingen ur marinaden och lägg den i en ugns form. Häll ner marinadeni pannan och låt puttra upp tillTeriyakin har den konsistens du vill ha, tillsätt eventuellt mer vatten
IngredienserPortioner. 4 4 port laxfilé (à 125 g) 150 ml teriyakisås 1/2 förp frysta haricots verts (à 600 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 2 msk sesamfrö Lägg tilliinköpslistan
( jag använde en färdig beer can chickenkryddblandning ). Idag har jag testat att göra denna beryktade rätt o det va helt ok men nästa gång ska jag nog krydda den lite mer o annorlunda
Jag är väldigt förtjust iindisk mat, men det blirinte så ofta vi äter det. När vi gör det hemma så brukar jag köpa färdigacooking-såser, men häromdagen hittade jag ett recept från Arla som jag provade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.