4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
Det här är verkligen mat som går hem hos alla, barn som vuxna älskar det. Det funkar även perfekt att göra glutenfritt så längre ner i receptet finns den glutenfria varianten av tempurasmet
När de är klara skölj i kallt vatten och lägg tillbaka i kastrull och blanda i olja. Skala vitlökarna. Bryn snabbt nudlarna i olja och lte fisksås samt soya
Dela champinjoner i bitar. Tillsätt alla övriga ingredienser. Koka riset enligt förpackningen. Smörstek champinjoner och bambuskott 5 minuter, ta det ur pannan och lägg åt sidan
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Men jag stannar hemma och fortsätter vila, så välbehövligt och nu känner jag mig friskare o piggare. Dra kastrullen från värmen och rör ner den rivna parmesanosten
4 4 port ris 150 g svamp (gärna gourmetmix) 250 g pak choi 1/2 förp salladslök (à 125 g) 1 röd chili 500 g kycklingfärs 1 msk olja 1 flaska hoisinsås (à 210 g) 1 dl vatten 1 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.