Jag brukar göra chickennuggetsmedbasilikasås. Men denna gång tänkte jag att jag skulle ha basilikasmaken i själva chickennuggetsen direkt, så jag blandade kycklingen med pesto först, innan paneringen, och det blev ju såååå gott
Ta gärna ut dem efter halva tiden och vänd bitarna med en kökspincett eller stekspade. Doppa kycklingbitarna i uppvispat ägg, vänd dem i sesamfrö/ströbrödsblandningen och lägg i ugnsformen
Blanda ströbröd med spiskummin, paprikapulver, oregano, salt och peppar på en tallrik. Taconuggets. Skölj salladen och lägg upp hela salladsblad på ett fat
Blanda ströbröd med spiskummin, paprikapulver, oregano, salt och peppar på en tallrik. Taconuggets. Skölj salladen och lägg upp hela salladsblad på ett fat
Inte för att jag är fettskrämd på något vis (nej nej) men i detta fallet är det extra påslaget kalorier faktiskt inte värt det med tanke på hur kalasgoda de ändå blir i ugnen utan fritös
Servera med kokt broccoli och en eller båda av nedanstående dippsåser. Det tar så klart lite längre tid än att gå in på McDonalds och köpa dem, men man mår klart mycket bättre efteråt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.