Idag startade jag morgonen med en Chiapudding med smak av hallon och mynta. Ett perfekt nyttigt frukost alternativ som man står sig på länge och är enkelt att variera med massa olika smaksättningar
(Du kan ställa burken med chiapudding i kylskåpet övernatten och sedan ta fram den tillfrukost). Jag kommer att äta denna goda chiapuddingtill mellanmål på jobbet idag
Men innan jag gör det så ska jag ge er receptet till den här rå och lyxiga chiapuddingen. Jaa, ni får vara mina smultron ett litet tag till innan jag kallar er för mina vackra höstlöv
Mixa ett par minuter tills du får en helt slät och krämig mjölk. smaken tills du är nöjd. Lägg cashewnötterna i en mixer tillsammans med 2,5 dl vatten, agavesirap och vaniljfrön. Häll upp i en skål eller en burk och låt stå i minst 30 minuter i kylskåp tills chiafröna har bildat en pudding av vaniljmjölken
Helgfrukostar är någonting jag lärt mig ta tillvara på efter så många år av jobb med ob. Jag har inte riktigt förstått att jag numer har alla helger lediga sålänge Jag inte bokar upp dom – så jag lyxar till dom varje gång iallafall
Vissa rätter passar både till dessert och tillfrukost. Väljer du att göra det här så slipper du onödigt tillsatt socker så du kan med gott samvete avsluta eller börja dagen med något gott
De passar antingen tillfrukost eller som ett större mellanmål. Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Det räcker tillfrukost för oss tre, eller varför inte mellis. Perfekt då man kommer hem från förskola och skola att tillsammans svänga ihop lite scones och mysa lite medan det blåser och håller på utanför
Dessa havreplättar tillfrukost är ingen annat än god måltid rik på protein och fiber. Stek små plättar tills de är gyllene på båda sidor och servera med keso och banan eller annan färsk frukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.