Blanda i mosade bäroch vanilj eller varför inte kakao för att få en smarrig chokladpudding. Smaken blev supergod med kanelen till och den går ju att variera i det oändliga
Blanda chiafrön medkokosmjölk, agavesirap, vaniljpulver och rivet limeskal. kokosmjölk. Servera chiapuddingen i glas tillsammans med de lakritsmarinerade bären
Mitt namn är Jonna och jag vill fylla mitt liv med så mycket glädje och kärlek som det bara går. Jag har fått diagnosen IBS vilket gör att jag måste anpassa mitt liv och ätande ganska mycket efter detta, men väljer att se det som en utmaning istället för att deppa ner mig i det
Sedan toppar du din chiapuddingmed dessa samt färska bär, nötter och torkad frukt. Jag älskar bär, nötter, torkad frukt och allt annat man använda sig av för att göra frukosten med färgglad, knaprig och smakrik
Servera med hallon eller andra bär. Hallon eller andra bär. Hemligheten visade sig dock vara kakao och banan ochmed den här chiapuddingen är det som att äta chokladpudding till frukost men med massor av nyttigheter istället
Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön. Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.