Det behövs väl knappast någon längre beskrivning för chiapudding, men blanda och kyl. Chiapudding. Toppa sedan med uppskuren mango, passionsfrukt, torkade fikon och kokosgrädde (den feta delen av kokosmjölken vispat med sötning och vaniljpulver)
Hemligheten visade sig dock vara kakao och banan ochmed den här chiapuddingen är det som att äta chokladpudding till frukost men med massor av nyttigheter istället
Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad. Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön
Chiapuddingmed banan och vanilj med blåbär och kokosflakesChiafröna är en stor favorit hos oss. Om du dessutom väljer att använda dig av kokosmjölk till din chiapudding får du ännu mer bra och vårdande egenskaper
Smaken blev supergod med kanelen till och den går ju att variera i det oändliga. Ja, jag är ju inte först på bollen med att göra pudding/gröt av chiafrön
Vad jag gillar med både kladdkaka och den här cremen är att man undviker både det kemiska bakpulvret och det läskiga gelatinet, bara helt naturliga ingredienser
Jag har tidigare hyllat chiapudding här på bloggen och de som följer mig på Instagram vet att jag brukar äta en chiapudding till frukost (nästan) varje morgon
Toppa puddingen medpassionsfrukt innan servering. Sista dagen innan det är dags för mig att börja arbeta på riktigt, sen kommer jag inte ha tid att äta mina gofrukostar, i alla fall inte hemma Jag har dock lyxen att få frukost på jobbet varje dag men ibland är man sugen på annat och får ta med sig själv och då är den här puddingen perfekt
Bärglass med avokado. För ett tag sedan tipsade jag om snabb bärglass och här har jag gjort lite ändringar i receptet men den är fortfarande lika snabbfixad
Sedan toppar du din chiapuddingmed dessa samt färska bär. Tidigare när jag har gjort Chiapudding har jag egentligen inte gjort Chiapudding, utan Psylliumfröpudding
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.