Cheesecakeglass med jordgubbssås
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 äggulor 2,5 dl vispgrädde
  • 2,5 dl standardmjölk
  • 1 vaniljstång 1,5 dl socker
  • 200 gram philadelphiaost
  • 7-8 krossade digestivekex
  • Jordgubbssås
  • 1 liter jordgubbar
  • 1 dl socker
  • 1 msk pressad lime
  • Halvera jordgubbarna och lägg som i en kastrull. Blanda i socker och limesaft.
  • Använder du färska jordgubbar låter du dom stå och dra i sockerblandningen 2 timmar, använder du frysta jordgubbar kan du koka dom med en gång.
  • Värm jordgubbarna över medelhög värme och låt dom småkoka i ca 10 minuter, sockret skall ha smält och jordgubbarna skall ha blivit lite mosiga.
  • Servera såsen varm eller kall, jag lät min bli ljummen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.