När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Platta till ytan lite lätt med baksidan på en sked, och börja med fyllningen. Igår skred vi till verket och snodde ihop en supergod cheesecake med smak av vit choklad och hallon
I lördags bjöd jag över mamma och pappa och mormor påpåskfikapå förmiddagen, googlade runt lite efter något gott att baka och fastnade för den här smarriga skapelsen, snickers cheesecake
Bred på smeten. Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Knäckig rabarberpaj. Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke
Strö på pärlsocker. Knäckig äppelkaka. Sätt ugnen på 200 grader. Om man ska ha många gäster, eller om man tänker att när man ändå bakar så kan man göra stor sats för att frysa in, då är långpannebak en kanonidé
Till efterrätt blev det äppelpaj med segt knäckigt täcke. Sätt ugnen på 175 grader. Låt äppelpajen bakas i ugnen och få en gyllenbrun knäckig färg i ca 35-40 minuter
Förra helgen hade vi några vänner över på grillkväll. Efter all den fantastiska maten som min kära man hade fixat var det dags för min cheesecake med färska jordgubbar och hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.