Cheesecake på kvarg
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 11,5 dl digestivekex
  • 175 g smält smör
  • 11 msk farinsocker
  • 1 Fyllning
  • 1250 g kvarg
  • 11 dl grädde
  • 11 tsk vaniljsocker
  • 1½ dl socker
  • 11 msk citronsaft
  • 1 Botten 1,5 dl digestivekex 75 g smält smör 1 msk farinsocker Fyllning 250 g kvarg 1 dl grädde 1 tsk vaniljsocker ½ dl socker 1 msk citronsaftBotten: Blanda kexsmulor och farinsocker. Rör ner det smälta margarinet. Tryck ut smulorna med gaffeln i en form. Ställ kallt så länge du rör ihop fyllningen. Fyllning: Vispa grädden tillsammans med vaniljsockret. Blanda kvarg, socker och citronsaft. Rör ner den vispade grädden i kvargblandningen. Bred ut fyllningen i formen (t.ex. en pajform) och dekorera med kiwi och/eller apelsiner. Ställ formen i kylen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.