Precis innan servering tar du bort ringformarna och dekorerar varje cheesecakemed några hallon. Rör ihop kexsmulorna med det smälta smöret och fördela ut massan i ringformarna
Resultatet är en frusen cheesecakemed citron, vanilj och dulce de leche, supersmarrig är den. Så jag gjorde något jag inte gjort på väääldigt länge, frusen cheesecake
En raw cheesecakemed de ljuvligaste smaker man kan tänka sig. Provsmaka inte smeten bara för då är risken att det inte blir några små cheesecakes gjorda alls – den är förtrollande god kan jag lova
Jag håller väl till vis del med, eftersom jag äter godsaker nästan dagligen, skillnaden kanske är att jag får plats med alla dessa inom min ram av näringsämnen/dag & att jag bakar det mesta själv, men skillnaden är egentligen hårfin
Jag hade bestämt mig för att baka cheesecake och ta med till jobbet och bjuda på innan semestern. Vi åt den med färska jordgubbar vilket blev väldigt gott och det kändes riktigt somrigt
Blanda äggulor, creme fraiche, ost, socker, vaniljsocker och limeskal till en slät smet. Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på
vaniljsocker och strösocker. Låt detta svalna i kylskåp innan du brer detta över cheesecaken. Mixa eller smula digestiven och rör ihop med det smälta smöret
Igår skred vi till verket och snodde ihop en supergod cheesecakemed smak av vit choklad och hallon. Det är en fryst variant, vilket jag tycker är snäppet godare än en ugnsgräddad cheesecake, och för F som älskar glass blev detta en succé
Rör ihop socker, vaniljsocker och philadelphiaosten med äggulorna. Börja med botten till cheesecaken, jag använde nästan hela jordnötspåsen förutom cirka en knapp dl
NutellamousseVispa färskost, nötkräm och vaniljpulvermed elvisp så det blir fluffigt. Jag älskar verkligen att baka med nutella och detta är en len nutella mousse med ballerina kladdkaka botten och lite bär och choklad på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.