Mixa kexen med socker och tillsätt smält smör och kanel. Ta ut formen ur ugnen och täck med gräddfil. Lägg smulorna i en pajform, cirka 24 centimeter i diameter och platta till smulorna lätt med handen eller baksidan av en sked. 1Garnera med t ex halverade jordgubbar, hallon, blåbär och skalad kiwi, skurna i klyftor, fikon i klyftor, granatäppelkärnor och mynta, pudra med florsocker. 1Njut av din goda cheesecake
Garnera gärna med lövtunna skivor citron och servera med löst vispad grädde. 1Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, cirka 24 centimeter i diameter. 1Nagga med en gaffel och låt stå i kylskåp, 20-30 minuter
Då var det dags att dela med mig av nyårsaftonens efterrätt. Ingredienser nutellamousse. Lite lyxigt kändes det då och givetvis köpte vi alltid med oss burkar hem som jag sedan kunde bjuda mina kompisar på
En krämig nougat smak toppad med en rik choklad ganace, kan nog inte bli bättre. Efter många timmars experiment fick jag ÄNTLIGEN till den perfekta no-bake cheesecaken, ett av mina bästa verk jag gjort Frozen Ballerina Cheesecake
Jag hade bestämt mig för att baka cheesecake och ta med till jobbet och bjuda på innan semestern. Vi åt den med färska jordgubbar vilket blev väldigt gott och det kändes riktigt somrigt
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Igår skred vi till verket och snodde ihop en supergod cheesecakemed smak av vit choklad och hallon. Det är en fryst variant, vilket jag tycker är snäppet godare än en ugnsgräddad cheesecake, och för F som älskar glass blev detta en succé
Börja med botten till cheesecaken, jag använde nästan hela jordnötspåsen förutom cirka en knapp dl. Grovhacka och blanda ihop med knappt halva den karamelliserade mjölken
NutellamousseVispa färskost, nötkräm och vaniljpulver med elvisp så det blir fluffigt. Jag älskar verkligen att baka med nutella och detta är en len nutella mousse med ballerina kladdkaka botten och lite bär och choklad på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.