225 g fryst mango. 600 g Arla® färskost naturell 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 ägg 1½ dl strösocker 200 g vit choklad ½ tsk vaniljpulver finrivet skal och saft av 1 lime Mangosås. 225 g fryst mango 1 dl florsocker citronmeliss
Krossa kexen fina och blanda med smält smör. Häll på cheesecaken och jämna till ytan. Blanda kondenserad mjölk, mangomos, citronsaft, salt och äggulor i en bunke till en jämn smet
Tillsätt kokosolja i flytande form i slutet och blanda i ytterligare några sekunder, stäng av mixern och tillsätt passionsfrukts kärnorna, rör om med en sked långsamt för att få det väl blandat
Vänd försiktigt ner mangopuren i cheescaken och häll cheesecakesfyllningen över digestivebottnen. CheesecakeVispa ihop philadelphiaost, ricotta, grädde, socker och citronskal
och det är ju riktigt skönt med en ledig dag så här mitt i veckan. Den här skaldjurs cheesecaken är riktigt god om den får stå till sig någon dag, så vill du prova den på fredag kan det vara idé att börja i god tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.