Servera cheesecaken kylskåpskall, gärna med färska bär och en klick grädde. Jag tyckte att vi kunde behöva en avkopplande fikapaus i allt slit och hade därför med mig fika till jobbet idag
Bakverk och foto Madame Edith______________________________________________________Fler recept på cheesecake hittar du HÄRFler recept medchoklad hittar du HÄR
Mixa kexen till smulor, blanda i smöret och tryck jämnt ut i formen (med löstagbar kant). Rör försiktigt i blåbärs purén med en sked lite slarvigt (det blir jättefint när man skär upp cheesecaken än bara en tråkig blå färg som man får när man blandar ordentligt)
Mixa kexen och blanda med det smälta smöret. Ställ kallt medan du gör pannacottan. Tillsätt den hackade mjölkchokladen, kakao och vaniljsockret och rör tills allt smält
Den här cheesecaken är en fröjd för ögat och smakar sagolikt. Vispa philadelphiaosten med creme fraichen och strösockret, rör ner äggen och vita chokladen
Smält smöret och blanda det med kaksmulorna. Smält marshmallows med mjölk på låg värme i en kastrull. Vänd ner den resterande grädden och de grovhackade kakorna
Blanda vetemjöl med kakao, sikta ner under försiktig omrörning. Häll cheesecakefyllningen över bottnen i formen, låt den stelna i kyl och frys sedan ner den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.