Jag hade cheesecaken i frysen över natten och sen bredde jag ut chokladtryffeln innan servering. Låt detta svalna i kylskåp innan du brer detta över cheesecaken
Garnera cheesecakenmedchoklad och citron. Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad. Kläm fast ett bakplåtspapper i en rund form med löstagbar kant
Dock kände jag redan när jag började finkamma internet efter härliga veganska bakrecept att en vegansk version av cheesecake vore riktigt kul att börja med
Cheesecakemed pepparkaksbotten. Här kommer recept och bilder på en jättegod och enkel cheesecake som jag bakade till min fina mammas kalas någon dag före julafton
Börja med botten till cheesecaken, mixa digestivkexen till smulor och rör ihop med smält smör. Men det var nog lite i det sötaste laget med så mycket kola uppe på
Smält chokladen i en skål över vattenbad. 100 g vit choklad. Vispa med elvisp ihop färskost, 1,5 dl socker och äggen så det blir slätt. Vispa ihop choklad, creme fraîche och 0,5 dl socker
Ställ in i kylskåpet medan du gör chokladfyllningen. Det söta kommer från medjool dadlarna. Cheesecaken är enkel att göra bara mixa allt i en matberedare och hälla upp i en löstagbar form och låta stå över natten i kylskåpet
Cheesecakefyllning. Lägg några klickar kräm uppe på och marmorera sedan med baksidan av en slickepott. Smält vit choklad försiktigt i mikron eller över ett vattenbad
Cheesecakemed krossad choklad & ett täcke av krämig kolasås á la Jennys matbloggFoton. Börja med botten till cheesecaken, mixa digestivkexen till smulor och rör ihop med smält smör
Häll blandningen i bunken medcheesecakesmeten och blanda väl. Tryck ut blandningen över botten i en springform, gärna hjärtformad, med bakplåtspapper i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.