En variant på cheesecake som går snabbt att göra och som inte kräver någon ugn är den här cheesecakenmedblåbärochcitron där färskost och creme fraiche blandas ihop och sedan får stå i kylen och stelna
Mixa kexen till smulor, blanda i smöret och tryck jämnt ut i formen (med löstagbar kant). Rör försiktigt i blåbärs purén med en sked lite slarvigt (det blir jättefint när man skär upp cheesecaken än bara en tråkig blå färg som man får när man blandar ordentligt)
Denna cheesecake smakar gott av kanel, hallon ochblåbär. Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Älskar blåbäroch kardemumma och visst är det väl gott medcheesecake. Nu var det dags att göra en cheesecake i min favoritform silikomart intreccio och det funkade ju fint det med, och nästa gång blir det en hederlig sockerkaka
När cheesecaken skall serveras använder du en riktigt vass kniv och skär försiktigt ("såga" inte för mycket) utmed formens insida för att lossa cheesecaken
För en hög cheesecake. Garnera ostkakan medcitronskal, limeskal och små marshmallows. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
Resultatet är en frusen cheesecakemedcitron, vanilj och dulce de leche, supersmarrig är den. Så jag gjorde något jag inte gjort på väääldigt länge, frusen cheesecake
Smula kexen och blanda ihop med det smälta smöret, tryck ut i en form med löstagbarkant. Väldigt smaskig och en egen uppfinning som jag definitivt kommer göra
Rör färskost, kondenserad mjölk citronsaftoch ägg till en jämn smet. ½ dl färskpressad citron. En riktigt krämig cheesecakemed smak av blåbär, hallon, björnbär och kanel som är både god och vacker att titta på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.