Blanda ner all after eight (både smält och hackad), philadelphiaosten och florsockret. After eight cheesecake (10-12 bitar)100 gram smör250 gram digestivekex200 gram After eight4 dl vispgrädde100 gram philadelphia1 msk florsocker(Några extra after eight till dekoren)Smält smöret och smula kexen. Smält 150 gram av after eighten (hacka resten i något mindre bitar). 200 gram After eight
Helt underbart god är den här cheesecaken. Smält After eighten över vattenbad. Ca 10 bitar125 g digestivekex50 g smör-------------200 g philadelphiaost original200 g After eight3 dl gräddeSmält smöret och blanda det med digestivekexen i en matberedare, mixa till en grynig massa
Blanda alla ingredienser utom after eighten. Om du köpt ett paket after eight på 400 gram, ta de resterande 150 gram till detta lager, spara dock gärna 1-3 stycken bitar för dekoration. Hacka sedan 150 gram after eight i små bitar och släpp dem jämnt över smeten, om de inte sjunker ner i smeten direkt kan du peta ner dem med kniv så att inte alla bitar ligger på ytan. Ta sedan ca 2 blad after eight och placera på kakan. 250 g after eight. 150 g after eight. Ca 1-3 bitar after eight
Det är ingen hemlighet att jag älskar After Eight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men after eighten gjorde den sega insidan ännu segare
så rör i AFTER EIGHT och rör tills de smält och det blivit en jämn. Smält 1 msk smör, rör i 8 bitar AFTER EIGHT och avsluta med 2 msk. 14 bit(ar) After Eight. 8 bit(ar) After Eight
Kladdkaka med after eight. 25 g smör1 dl grädde20 after eight bitarSmält smör och blanda ner grädde och after eight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Denna gången bakades det en After Eight brownie som jag ringlade vit choklad över. 12 st after eight. Häll ner smeten i långpannan, dela After Eighten på diagonalen i 2 bitar och tryck ner dem i brownie smeten. 12 st after eight
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.