Cheescake med gräddfilspannacotta
Bettans bakverk
Bettans bakverk
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 Ma
  • 200 g ekologiska digestivekex
  • 100 g smält smör
  • Mixa kexen och blanda ner det smälta smöret och tryck ut i en form med löstagbarkant.
  • För grädda i 10 min på 175 grader
  • 500 g färskost
  • 3 ekologiska ägg
  • 2 dl ekologiskt strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Vispa ihop, häll i formen och grädda ca 40 min på 170 grader
  • 3 dl gräddfil, ekologisk
  • 3 dl grädde, ekologisk
  • 100 g strösocker, ekologiskt
  • 2 dl mörk choklad (jag använde pellets)
  • 2 gelatinblad
  • Lägg gelatinet i blöt
  • Koka upp grädden och rör ner gräddfil, socker och choklad och rör tills det smält. Rör ner gelatinbladen.
  • Jag lät den svalna lite innan jag hällde den på kakan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.