Gör egen aioli, snabbt och enkelt med stavmixer eller elvisp. Vispa ihop äggula, citronsaft och senap och tillsätt olja droppvis i början medan du vispar kraftigt
Täck köttet med folie. Rostade rotfrukter. Smaka av med salt och peppar. Pensla köttet med 1/3 av marinaden. Pensla köttet med marinaden minst 2 gånger under stektiden
Häromdagen hittade jag på ett alldeles nytt recept med sådant som fanns i kylen och det blev rostade rotfrukter och fänkål med en glaze på blodapelsin och honung
Ingredienser Portioner. 2 450 g små potatisar 2 tsk olja salt och peppar 150 g haricots verts 1 msk smör ca 300 g rostas (alt rostbiff) 1 dl bearnaisesås Lägg till i inköpslistan
Rostade rotsaker, 6 portioner. Rostade rotsaker, 6 portioner. Det här är ett enkelt tillbehör som kan serveras till allt från söndagssteken till pannbiffar
Sen tycker jag också att det är underbart med rotfrukter denna tid på året eftersom det gynnar miljön så otroligt mycket att äta säsongsbaserat och dessutom är det ju billigt
Kände att det var ett tag sen jag hade rostade rotfrukter, vilket är så gott. Lägg alla grönsakerna i en skål, blanda halva kokosfettet med senap, vinäger, grönsaksfonden och grillkryddan i en kopp, Sen blanda i mixen med grönsakerna
Ugnsrostade rotfrukter med fläskytterfilé och färskostsmör. Detta har väl de flesta gjort varianter på tidigare så jag anger inga specifika mängder, och själv är jag mycket för det här med höfter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.