Då var det dags att dela med mig av nyårsaftonens efterrätt. En väldigt söt och god historia. Inte ofta jag äter sådana här efterrätter men ibland får man ju göra undantag, eller hur
Här kommer minatips på sött och sånt. Frusen fluffigpolkagrispaj med chokladkolasåsPajdeg. Tryck ut smulblandningeni en pajform med höga löstagbara kanter
Salta och peppra dem och stek dem tillfin färg. Lägg dem sedan i en ugnsform. Vispaihop mascarpone, grädde, crème fraiche, sambal, mango chutney och buljongtärningar och koka ihop
När jag och minfamilj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.