Charkbricka – quattro stagioni
popbakery.se
popbakery.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 Pop! Bakery Surdegspizza
  • 11 dl tomatsås
  • 1200 g riven ost
  • 180 g lufttorkad skinka
  • 180 g salami
  • 180 g chorizo
  • 1 Oliver (inlagda i olja)
  • 160 g parmesanost
  • 1 Basilika (färsk)
  • 1 Svartpeppar
  • 1 Olivolja1Dela degen så du får två pizzor. Kavla ut tunt. Bred över tomatsås och strö över ost. Grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Toppa pizzorna med chark och oliver, strö över parmesanflagor och lite peppar. På med basilikablad och lite olivolja, klart att servera.Recept från

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.