Krydda med salt och peppar och strö över mjöl. Strö över persilja och servera med skinksmörgås. Späd med mjölk, vatten och buljongtärning, och koka i 10 minuter
Och med ett gott nybakat bröd blir det liksom pricken över i´et. Jag hittade ett bacon som jag blev lite nyfiken på från ”Brödernas” som är handgjort, äppelrökt och torrsaltat med smak av lönnsirap och honung
Den såg inte mycket ut för världen och det var egentligen alldeles för lite kvar för två personer, men vi löste det genom att äta förrätt (dinkelbullar med dadelkräm › recept här
Fräs purjolök, broccoli och potatis i en kastrull med olja. Smaka av med salt och peppar. Späd med vatten och buljongtärning och koka i 15 minuter tills grönsakerna är mjuka
Tanken snuddade genast vid att laga något med fisk. Fisksoppa kändes som perfekt fredagsmat, på en lagom ambitionsnivå, och möjlig att anpassa så att alla familjemedlemmar skulle bli nöjda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.