Sätt ugnen på 220°. Gör i ordning rotsakerna och lägg dem på en plåt med lite olja, vänd allt och ställ in i ugnen i ca 40 - 45 minuter tills allt fått en härlig färg
Tapas är något som man kan äta och variera i mängder och passar alldeles perfekt om du äter LCHF. Det här är ett LCHF-recept på en tapasrätt som jag tycker är makalöst god, och den är så himla lätt att göra
Marinerade champinjoner4 portioner Ingredienser200 g färska champinjoner, sköljda och skivade ½ dl vit balsamvinäger ½ dl olivolja 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 st vitlöksklyfta, pressad ½ dl bladpersilja, hackad Blanda samtliga ingredienser
Ingredienser Portioner. 4 Kyckling 900 g fast potatis 2 röda paprikor 2 tomater 2 msk olivolja salt och peppar 1 kg kycklinglår 3 vitlöksklyftor Syrad lök 1 gul lök 1/2 citron Ärt- och basilikakräm 1 dl vispgrädde 250 g gröna ärter 1/2 kruka basilika Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
6-8 stora champinjoner, eller ännu fler små. Jag tycker det är så himla kul att utgå från en eller flera speciella råvaror och sen komponera ihop en maträtt eller en hel meny av det
Dagens vegetariska lunch kommer här (lakto-ovo). Svängde ihop dessa burgare igår och dom blev superbra, ska trixa lite med mängderna nästa gpng så kanske dom blir ännu bättre
. Passar bra som förrätt med ett gott bröd till eller som tillbehör till en god köttbit. Blir godast om man använder skogschampinjoner men det går också bra med vanliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.