2 2 port ris 250 g champinjoner 140 g tärnat bacon 300 g strimlad kycklingfilé 1 tsk smör salt och peppar 1 dl vatten 2 dl rödvinssås 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Hacka löken, baconet ochchampinjonerna. Igår bestämde jag mig för att jag ville fira livet med en riktigt lyxig och god pastarätt som min pappa brukade laga rätt så ofta
Här kommer ett förslag, små fyllda gratinerade champinjoner med bacon och smak av timjan. Champinjonerna är allra godast lite ljumma, men kan också ätas kalla
Gör såhärTa av stammen från champinjonernaoch mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Jag provade själv för första gången häromdagen och blev väldigt glatt överraskad. Dessutom fin variation för den som äter strikt, mejerifritt och vill festa till det
Stek champinjonerna ganska hårt = extra gott. Ni vet väl att det finns många fler sätt att göra saker och ting krämiga, än att blanda ner en massa smör och grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.