Champinjoncarpaccio med jordärtskockschips, citronmajonnäs och hasselnötter
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 gram hasselnötter
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 25 gram parmesanost
  • 2 msk gräslök , fint skuren
  • 2 msk olivolja
  • 250 gram champinjoner , blanda gärna vita och skogschampinjoner
  • 0.5 tsk salt
  • 1 msk citronsaft
  • 5 dl frityrolja
  • 100 gram jordärtskockor
  • 1.5 dl smakneutral olja
  • 1 stänk tabasco
  • 0.5 st citron (er)
  • 1 st äggula (or)
  • 1 tsk dijonsenap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.