Glömde nästan att fotografera pajen, så det blev en "upp med kameran. Den här gången fick jag tänka till för det kom en gäst med ännu en allergi och då funkade inte mina gamla säkra kort
Alltid spännande med paket. Täck en stor långpanna med bakplåtspapper och smörj den med lite matolja. Börja rulla ihop från den långsidan med fyllning och låt kakan vila med skarven neråt
Riv mandelmassan och blanda med smöret. mjöl blandat med bakpulver. (Blandningen kan göras i en matberedare om så önskas, då behöver inte mandelmassan rivas innan utan den körs direkt i matberedaren med smöret
Det är en tårta med champagnemousse och flädercurd. Klä formarna med en hög krage av bakplåtspapper. Lägg även en rund bit bakplåtspapper i botten, pensla gärna med rapsolja
Kommentarer
manuela-2
God (smakar champagne). Överraskning i mitten. Svår att få snygg
Logga in eller Registrera för att kommentera.