En champagnesorbet låter väl som ett bra alternativ för de av er som har funderat på att servera glass till efterrätt under de sista skälvande timmarna på årets sista dag
Champagnesorbet. Temat nyårsmeny fortsätter här i Mårtenssonska köket, igår tipsade vi ju om en fylld fläskfilé som vi tyckte kunde passa bra som varmrätt
ChampagnesorbetNyårsafton och dessertansvarig. Det är det svåraste tycker jag, men mycket bubbel på nyår kan väl aldrig vara fel tänkte jag och satsade på champagnesorbet
Så vi kommer njuta av oxcarpaccio med friterat ostron, hummersoppa med råstekt hummer, helstekt hjortrygg med palsernackspuré och frasig getost samt lemon curd cake med champagnesorbet
Men riktig vaniljglass och champagnesorbet är några andra favoriter. Har man noll koll när det gäller efterrätter, så får man spela med de enklaste korten
Champagnesorbet, pepprig fruktsallad och passionsfrukttårta. Efter hemkomsten från Japan rusade tiden iväg och det blev inte så mycket bloggande men här kommer lite nedslag från vårens bästa månad
Koka ihop socker och vatten på medelhög värme till en lag. Skala citrusfrukterna och pressa ur saften. Häll skalen i lagen och låt koka i ytterligare några minuter
En kula champagnesorbet som jag hade förväntat mig mer av. När det är jämnt ska man fira. Det här blir Mungbönornas 800 inlägg och det tycker jag kan vara värt lite glass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.