Smaken var rätt speciell med inslag av röda bär, äpplen, krutrök och apelsin. Vi har en leverantör som varje vår ordnar champagneprovning för sina kunder
Nej så nu tänkte jag testa något jag sett lite här och där i social media. Det här med att äta tillskott och vitaminer mm har aldrig varit min grej, hur mycket jag än vill få i mig nyttigheterna
Den är extra krämig med extra mycket ost. Börja med köttfärssåsen. Tillsätt färsen, pressa i vitlök, krydda med oregano, basilika och stek allting under omrörning tills färsen får färg
Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet. Låt degen stå och svälla medan du värmer ugnen, i 10 min. Värm ugnen till 200° och klä en plåt med bakplåtspapper. Forma 6 st platta bröd, pensla med ägg och strö på sesamfrön
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Krydda med salt och peppar. Späd eventuellt ut med mer vatten om soppan är för tjock. Servera med ett gott bröd, finhackad persilja och en klick cremé fraiche
Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
En vegetariskt bolognese där jag ersatt köttet med röda linser. När det börjar puttra vänder du i linserna, lägg ett lock på grytan och låt puttra på medelvärme tills linserna är helt färdigkokta
Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. Dessutom helt mjölkfri, utesluter du pensling med ägg blir det ett veganskt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.