8 cl färskpressad apelsinjuice (kall). 18 cl champagne (eller annat mousserande vin), välkyldSå här gör du 5 minuter Häll champagne i glasen, fyll dem till hälften
Förlåt att detta recept från nyår har dröjt, jag vet att några av er har frågat efter det. Det har varit svårt att hinna och så kände jag att den passade bättre så här inför helgen
Italiensk pizza amoreFyllning. Hemmgjord pizza kan man lätt få till med mycket kärlek. Idag blev det faktiskt en färdig mjölsats bara att blanda med vatten från Maizena
Vi hade varit bortresta några dagar - kylen gapade tomt då vi väl kom hem. Då är det bra att ta til hemgjord pizza, på varor som mestadels återfinns i skafferiet
Idag får ni hålla tillgodo med ett superkort inlägg. Har jobbat en låång dag, ätit middag och landat i soffan och kommer att gosa ner mig i sängen snart tror jag, gäsp
Champagnedrink med jordgubbar. Då är vi alltså framme vid tipsartågets ändstation nu, visserligen två dagar för tidigt (eller en, beroende på när du läser detta) men vi vill ju att ni ska kunna hinna få hem alla ingredienser också så ni kan blanda er drink
Vi gick och köpte lite nyrökt makrill, en trevlig skagenröra med rejält med parmesan, och skapade ett par trevliga smörgåsar, plockad ned vad vi behövde till champagnedrinken och begav oss upp mot utsiktsplatsen i Grebbestad
Tanken var att jag bara skulle pröva på att göra fondantpotatis, detta sätt att tillaga potatis på som har varit populärt i diverse matlagningsprogramm i flera år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.