Har inte uppdaterat mig så jätte mycket nu den senaste tiden på lunch/middag recept förutom massa frukost och mellis recept men jag har hamnat i en sån fas där jag tycker det är lite roligare att hitta på egna grejer
Medanlinserna kokar stekr du korven. Havssalt - använd gärna Nproduct med kvarn direkt. I grunden bygger den på bra italiensk korv av salsicchia typ och fina linser och du lagar det lätt på en halvtimme
Riv parmesanosten och blanda med risonin. Slanta korven. Severa sedan med de stekta grönsakerna. 2 korvarmed hög kötthalt (vi hade med citronsmak). Stek sedan grönsakerna och korven i olja i knappt 10 minuter. 2 korvarmed hög kötthalt (vi hade med citronsmak)
Blanda ner alla kryddorna utom vinet i färsen, rör om så allt blandas väl, när allt är blandat är det tid att hälla i vinet, blanda igen, ta en tesked med blandningen och stek i en stekpanna, så får man smaka om det saknas mer kryddor
Servera med ris till. Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.