Filodegspaj med Grönkål, Cheddarost, Soyafärs & alaBacon. Bacon och osten ger den där sältan som balanserar rätten och filodegen ger det där frasigapajskaletmanbarakandrömma om
Strimlabacon och purjolök samt skär champinjonerna i mindre bitar. Häll på vatten, vin (matlagningsvinfungerar utmärkt) och grädde och låt alltsammanskoka upp
Lägg blomkålen i botten på en gratängform och fördelabacon/lökröranovanpå. Skär ner blomkålen i lagombitar och koka i lättsaltatvatten i ett par minuter
Häll pastan, salladen, fetaosten och baconet i en större salladsskål, häll i blandningen med vatten, majonnäs, crème fraiche och vitlök, blandanoga, så atthelasalladen blir krämig
Salt & pepprasamt. Ha ner i en form. 5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dlmildamat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. - Läs hela inlägget här 5 portioner. 150g mager riven ost. 1pkt bacon. 5dl mildamat
Blanda i broccoli, lök och bacon. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Tagsedanbaconet och broccolin & lägg i den förgräddadepajskalet, blanda ägg, mjölk, salt & peppar (ej för mycket salt) - häll över, toppa med riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.