Lägg upp sallad på tallrikar och påmed musslorna. Sallad med en skivad avokado (bort med de vita delarna), en avokado skivad, hackad koriander, en hackad chili, en riven vitlöksklyfta och lite pumpafrön
Passar bra till Cevichemed dess skaldjur och milda syra, festligt. Kantskär brödet och skär i små tärningar, stek i en panna med lite olja tills de är krispiga
Sara från bloggen Wilderness tipsade om en genial metod med stavmixer för få till en hollandaise utan att hålla påmed sjudande vattenbad och hej och hå
LaxcevicheAtt tillaga fisk med hjälp av syra från exempelvis lime har blivit mer och mer populärt. Den här enkla förrätten görs med färsk lax som enligt vissa bedömare måste frysas tre dygn innan man använder den
Lägg i en bunke och mixa med kokosmjölk. Dessa små skönheter ställde jag fram på bordet på födelsedagseftermiddagen när jag blev uppvaktad av släkt och vänner
Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av
Det är ganska fantastiskt när man tänker på hur våra smaklökar kan lära sig att uppskatta det som är bra för oss, och hur vi så småningom börjar längta efter hälsosamma livsmedel istället för det som vi tidigare har varit vana vid
Lägg ut alla ingredienser på tallrik, forma citroncrèmen till små ägg och placera på tallriken, avsluta med att plocka små dillkvistar och mangoldskott att dekorera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.