4-6 400 g fryst tinad torskfilé 1 tomat 1/2 gurka 1 grön chili 1 silverlök 2 dl hackad koriander 2 1/2 dl färskpressad limejuice 1/2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
400 g räkor, färska. 1 st mango, mogen. 0,25 st grön chili. 400 g räkor, färska 2 st plommontomater 1 st mango, mogen 0,25 st gurka 0,5 kruka koriander 0,25 st grön chili 1 st limefrukt, saften 0,5 dl olivolja 1 dl gurkvatten Salt, efter smak. Avokadokräm2 st avokador 0,5 msk yuzu kosho (japansk sås) Salt, efter smak
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök ochchilioch sedan kyla den
Marinaden påminner lite om ceviche men här är det avokado som ska i och inte fisk. Men nu har jag i alla fall fräst påräkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chilioch lime
Finhacka chilioch koriander, pressa vitlöken och blanda ner i limejuicen. Igår testade jag att göra Ceviche för första gången, det var så enkelt och otroligt gott att jag måste dela med mig av receptet
Ceviche kommer ursprungligen från Peru och kan modifieras allt efter smak, vanliga ingredienser är färsk koriander och mango ihop medchilinoch citron/lime
Ha olivolja i en stekpanna och bryn trianglarna påmedelhög värme. Toppa med lite chilipulver. Lägg blandningen på trianglarna och klicka på lite gräddfil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.