1 kruka
färsk korianderSkala mango och skär loss köttet från kärnan. Tärna mango, gurka, tomat och avocado. Ska du servera cevichen lite senare, vänta med att blanda ner avocadon till precis innan servering så blir den inte brun och mosig.Finhacka silverlök, vitlök och chili. Ha ner allt i en bunke. Har du gäster som är känsliga för het mat, servera chilin i en skål vid sidan av där folk kan ta lite själva.Pressa i saften från limen och smaka upp med salt. Blanda med hackad koriander.
Blanda ihop med kräftstjärtar. Tina mangon och skär avocadon i kuber. Här kommer en enkel förrätt som blir ännu enklare om man har tärnad mango i frysen, bara att ta fram och tina
Riv skal av limenoch pressa ut saften. Enkelt, gott, nyttigt och snabblagat. Ceviche på Salmalax. I min familj älskar alla salmalax och det säger bara ”slurp” innan allt är slut
4-6 400 g fryst tinad torskfilé 1 tomat 1/2 gurka 1 grön chili 1 silverlök 2 dl hackad koriander 2 1/2 dl färskpressad limejuice 1/2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda den med oljan och sockret till en dressing. Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept med pilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.