Kryddig pakistansk kebab med sting tillagad på två olika sätt. Jag har både lagat den som man gör “på riktigt”, alltså på spett (seekh betyder spett) över grillen och jag har även gjort en förenklad vardagsvariant där jag har plattat ut kebaben i långpanna
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 tsk olja 2 msk tomatpuré 1/2 dl vatten ca 500 g nötfärs salt och svartpeppar 2 msk soja 1/2 msk timjan 1 tsk smör eller margarin 2 tomater 2 dl riven ost 1/2 blomkålshuvud 2 msk hackad persilja Lägg till i inköpslistan
Läckra kebabspett som kan grillas i ugn eller på grillen. Saftiga och ljuvligt goda. Ett givet tillbehör till kebaben är syrlig persiljesallad, orientaliskt tunnbröd och tzatsiki
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.