Supergod Indisk maträtt med perfekt harmoni i kryddningen ochmed en mild hetta, vill man ha mera hetta så öka på med cayennepepparn och drick gärna en ljus lager till
Krydda med kryddblandningen, och strö över osten. Servera med blandad sallad. För ett par veckor sedan döptes mitt lilla barnbarn, och då bjöds släktingar och vänner på paj och kladdkakor efteråt
Täck med plast och låt gärna kycklingen marineras i kylen några timmar. Servera gärna spetten med tzatsiki och grekisk sallad eller som vi gjorde med krämig potatissallad
Skär bort nedersta delen på sparrisarna och hyvla dem på längden med en potatisskalare. Gör kyckling (se separat recept) och krutonger (nedan), eller köp färdigt
Servera med bandpasta (gärna färsk), klyftpotatis och/eller en god grönsallad. Avsluta med riven ost. Klipp och kraperstek baconetoch strö det sedan över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.