4 Brynt smör 100 g smör 1/2 citron 1 vitlöksklyfta salt och svartpeppar Svartrötter 1/2 dl pinjenötter 500 g svartrötter 1 msk salt Till garnering 65 g röda mangoldskott 2 msk skuren gräslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
-). Vi åt kronärtskockor, auberginegratäng samt friteradeblomkålsbollar. Likt TV-kockarna var mycket förberett men jag fick glädjande nog vara med och laga till maten
Dela det härSkriv utFacebookGoogleTwitterE-postGillaGilla Laddar. Vi är inte helt övertygade om att det här är bästa sättet att använda kungen av svampar, karljohan
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Hetta upp en panna/kastrull med olja, det ska vara mycket olja, tar man flera cm så behöver de inte vändas men jag är lite rädd för het olja och väljer därför att ha ca 1-2cm med olja i en stekpanna. Oljan ska hettas upp till ca 170-180C, lättast att använda en digital termometer men tyvärr kan jag inte ställa in min på så hög värme, så jag brukar lägga i lite frityrsmet för att testa värmen
3-4 kycklingfiléer. Fritera 2-4 min eller tills dom har fått en fin gyllene färg och låt rinna av på dubbelvikt hushållspapper. 6 msk ris-eller vitvinsvinäger. 3-4 kycklingfiléer. 6 msk ris-eller vitvinsvinäger
Förra veckan så hade Leah en kompis över som är vegetarian. Jag funderade lite på vad jag skulle hitta på och tänkte att barn älskar alltid köttbullar, så varför inte göra vegetariska såna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.