Smaka av med salt och peppar. Lägg svamphattarna upp och ner i en ugnsform smord med lite olja. 6 medelstorachampinjoner - ca 150 gram - som kastanjechampinjon, skogschampinjon eller vanlig champinjon
Bryn lätt i en gryta med lite smör. Fyll svamparna och toppa med lite riven ost. 2 personer6 champinjoner1 vitlök1 msk smörpersiljabasilikalite riven ost. 6 champinjoner
Fyll dom medädelost som jag gjort här eller det klassiska med dijonsenap, saltgurka och bacon. Pepparrot är också himla gott tillsammans med finhackad lök
Stick en tandpetare i mitten som avslutas med att sätta fast en oliver på varje. 10 st Champinjoner1 msk philadelphiaost1/2 msk riven parmesanostSalt, peppar, gräslök1 Snoppa champinjonerna. 2 Blanda fyllningen och lägg den i champinjonerna. 3 Sätt ugnen på 180 C och stek champinjonerna tills de får färg. | 10 st Champinjoner
Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonernamed smörblandningen och toppa med ost
Bryt av foten på champinjonerna. 12 st champinjoner. Blanda ricotta, parmesanost, hackade pinjenötter, basilika, salt och peppar och fördela i svamphattarna
Det jag på senaste experimenterat med är fyllda svampar som man gratinerar i ugnen. Det finns så mycket man kan göra med dem och jag tycker det är fantastiskt hur de kan lyfta en hel rätt
Vill ni ha något att snacksa på innan maten eller möjligtvis ett tillbehör till middagen kan jag meddela att de här übergoda, fylldachampinjonerna är riktigt fina
Den fylldachampinjonerna kan serveras som en förätt eller som en trevlig tilltugg till drinken om mindre champinjoner används eller som huvudrätt med potatis, vitlökssås eller tomatsallad
Det bästa medfylldachampinjoner är att man kan fylla dem med vad man vill. IngredienserFetaostSoltorkade tomaterStora champinjonerVitlökPhiladelphiaostmed smak av tomat och basilikaGör såhär1. Ta bort stammen på champinjonerna och använd en tesked för att gröpa ur "hattarna" så mer fyllning får plats2. Fyll hattarna med gojset och toppa med fetaost5
Smeta på den pressade vitlöken på köttfärsen och lägg sedan ut champinjoner och osten vågrätt. Salt, peppar Börja med att lägga köttfärsen i en bunke och tillsätt ägg och kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.