Till servering sallad, gärna med tomt och gurka. Duchessepotatis800 g mjölig potatis 25 g smör 0,75 dl vispgrädde 1,5 dl mjölk 2 äggulor 0,5-1 tsk salt 2 krm vitpeppar 600 g torskfilé salt
Först ut var en laxmed vitvinsås och en kompott på äpple och kålrabbi. För mig var dock laxen inte klar efter tidsangivelsen på receptet så ökade på värmen och tiden
Denna härligt pocheradelax serveras med en smakrik smörsås, också kallad beurreblanc. Lägg upp laxen på en tallrik, häll över lite beurreblancoch lägg tre sparrisar i kors över
Dela laxen i två delar och lägg ihop dom med köttsidorna mot varandra ochfänkålen emellan. Till det behöver man en laxkniv eller en kniv med tunt, långt blad
Ugnsbakad laxmedfänkåloch citron. I det här receptet gör den sig perfekt, otroligt bra combo medlaxen, passar fint med citronen och är en god smakbrytare mot grädden
Börja med moset, lägg sedan på laxen lite snett mot moset, lägg på en snygg skiva av fänkålen, toppa med den fantastiskt goda såsen och dekorera med krispiga, spröda ärtskott
Den här ugnsbakade saftiga laxenmed en len citron och basilikasås fick bli veckans fiskrätt. Vi åt den med pressad potatis och en sallad gjord på rödbetsblast
Ugnsstekt lax är något som blir otroligt gott, men är så himla lätt att laga. För oss som äter LCHF kan man servera med lite god örtsås och kokta grönsaker
Marinera lax en med örtsalt, persillade, sweet chili och svartpeppar. Grillad lax är ju så gott. Och när man serverar den med en gräddig sås, grillad citron och salt baconlindad sparris, ja, då är måltiden fulländad
Servera laxenmed pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.