Catarinas lax med gräslökspotatismos, citron- beurre blanc och fänkål
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lax 600 gram laxfilé(er) 1 krm salt , efter smak 1 krm svartpeppar , efter smak 1 msk smör , efter smak Gräslökspotatismos 700 gram potatis(ar) , mjölig 1 dl vispgrädde , 0.75-1 dl 1 dl mjölk 50 gram smör 1 krm salt , efter smak 1 krm vitpeppar , efter smak 0,5 kruka(or) gräslök Citron-beurre blanc 1 st Schalottenlök(ar) 1 msk vitvinsvinäger 1 dl vitt matlagningsvin 5 st vitpepparkorn 200 gram smör 1 tsk citronsaft , 1-2 tsk 0,5 dl vispgrädde Tillbehör 1 st fänkål 1 msk smör 1 krm salt , efter smak 1 krm svartpeppar , efter smak Köp receptet Näringsvärde Kcal: 1068 Protein: 35 gram Fett: 88 gram Kolhydrater: 35 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.