1Till servering200 g cashewnötter jasminris. 500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja
Pressa vitlöksklyftan i wokpannan tillsammans med mat eller olivolja och kryddorna innan du lägger i kycklingen och låt fräsa tillsammans tills kycklingen blivit gyllenbrun
En av de rätter som vi fått laga på kursen (och en av de rätter jag gillar bäst i thaiköket, förutom grön curry som jag utan att överdriva älskar) är Chicken, chili & cashew- krispiga grönsaker, lätt friterad kyckling och med en lätt hetta är den riktigt grym men också farlig att äta då man gärna äter mer än vad man kanske egentligen ska
Kyckling, cashew och kokos wook som passar utmärkt som både lunch eller middag. Cashewnötter. Wooka grönsakerna och kycklingen tillsammans och häll i cashewnötter
*BTW det går bra att använda vilken torkad frukt man vill och när man har torkad frukt i en korma så blir det även en Kashmiri, så det här är då en kyckling cashew kashmiri korma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.