Om någon, mot all förmodan och dennes bättre vetande, skulle be mig om ett liknande råd så skulle det bli "You can never have too many recipes with chocolate, peppermint or on carrot cake"
Blanda samtliga ingredienser i en matberedare/mixer och blanda tills det är "halvmalet". I love carrot cake and these raw carrot cake bliss balls are truly something special
Classic Carrot Cake285 g vetemjöl1 tsk bakpulver1 tsk bikarbonat1½ tsk kanel1 tsk vaniljpulver3/4 tsk salt½ tsk ingefära1/4 tsk mald muskotnöt330 g rumsvarmt smör225 g ljust muscovadosocker110 g strösocker3 stora ägg1 dryg dl vattenca 650 g rivna morötterFrosting225 g rumsvarmt smör450 g creme cheese½ tsk vaniljpulverrivet skal av ca 1 citronca 2 paket florsockerSätt ugnen på 175 grader (ca 150 grader i varmluft). 3/4 tsk salt. 1/4 tsk mald muskotnöt
Är du sugen på morotskaka men vill slippa äta matfett, socker, mjöl OCH disk. Då kan du göra dessa råa bollar som inte bara är hälsosamma för dig, utan de är även fruktansvärt goda
Add vegetable oil, vanilla extract, and carrots and mix again until combined. 3/4 cup flour. 1/2 tsp. 1/2 tsp. 1/4 tsp. 1/8 tsp. 1/2 cup granulated sugar. 3 medium carrots, shredded. 1/2 teaspoon vanilla extract
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.